Aripioare crocante

de katty in Pui, 31 Mar 2018 | 5500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de pui
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2-3 linguri ulei
  • salvie uscata
  • usturoi pudra
  • 1-2 linguri iaurt
  • fulgi de porumb
  • chilli
  • 2 oua
  • 2 linguri faina alba
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Curatam aripile de eventualele resturi, taiem vafurile, le taiem in jumatate, le spalam bine si le scurgem. Le asezam intr-un castron. Punem peste ele sare, piper, salvia, usturoiul, chili, iaurtul si le amestecam bine. Acoperim vasul si il dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Pregatim 3 castroane. In unul batem ouale cu sare si piper, in unul punem faina, iar in ultimul fulgii de porumb sfaramati amestecati cu chilli. Dam aripile prin faina, prin ou, apoi prin fulgii de porumb. Asezam aripile intr-o tava pe hartie de copt. Stropim aripioarele cu ulei si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumemesc frumos.

Servim aripioarele cu sos de usturoi,sos de rosii sau salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante